18 October, 2006

technical difficulties

sorry i'm posting this here, but i need to know if my page is loading for other people...it won't load properly for me, all i get is a blank page with the blogger bar on top with some html script...what do i do??? i would really appreciate any feed back about whether the page is loading for others...
my page is at: http://ergo-urbanite82.blogspot.com

8 comments:

samuraisam said...

loads fine here; what you might try is...

a.) clear your cache by hitting ctrl+refresh on your blog

b.) republishing you blog completely, by going to www.blogspot.com, then template, save, and republish all.

Anonymous said...

yep, all looks fine... last post was 'nowhere to live'.

urbanite82 said...

thanks guys! i'll try that sam...appreciate it!

poo said...

works in internet exploder and fireweasel from 38 locations

everything in order... whats your browser ?

do a SHIFT + refreshkyfb

Keefieboy said...

Looks fine to me, apart from the gazillion Amazon links in your sidebar. Possible on a low-res monitor the wide banners that appear at the bottom of the sidebar would cause a problem (fatcat politics and everyday dubai).

nzm said...

Also - if you haven't Republished your blog for a while, it helps to do that.

Mine once disappeared like yours, and republishing it in Blogger brought it back.

secretdubai said...

Looks fine to me, and I really like the grey and bright green colour scheme.

urbanite82 said...

Thank you all for the tech support!!! :)

Post a Comment

NOTE: By making a post/comment on this blog you agree that you are solely responsible for its content and that you are up to date on the laws of the country you are posting from and that your post/comment abides by them.

To read the rules click here

If you would like to post content on this blog click here